Vieraskirja

42 viestiä 1. sivu viestit 1 - 5
edellinen [ KIRJOITA ] seuraava |

Dean
01.07.2020 10:50
http://listaus.weebly.com
Hei!
Olisin listauttanut sivuni, mutta sivuni on ollut vasta n. 4 päivää uudella sivupohjalla eli Weeblyllä. Sivut tosiaan siirtyivät Suntuubin lopetettua. En ole varma lasketaanko aika, jolloin sivuni oli vielä Suntuubilla vai pitääkö minun odottaa tuo n. 2 viikkoa uudella sivupohjalla? Tosiaan en muista tarkkaa päivämäärää milloin sivut aukaistiin Suntuubilla (enkä voi sitä enää mennä tarkistamaan), mutta vuoden kuitenkin muistan.

 
Vastattu 02.07.2020 05:17

Moikka! Kyllä tuossa tapauksessa voit laittaa listauspyynnön :) Laitoin tuon 2 viikon rajan aikoinaan siksi, että yhdessä vaiheessa tuli useampi hakemus eri sivuilta joiden päivittäminen lopetettiin melkeimpä heti niiden valmistuttua.
— Jenni / ylläpitäjä

Rosalia & Sono
Heippa!

Vastailen tuohon aikaisempaan viestiin. Mulle itseasiassa ei edes tullut näkyviin ''en ole robotti''-nappia? En sitten tiedä mistä johtuu.

Nyt on Ensemble linkattu. Kiitos paljon. :3

 
Vastattu 25.06.2020 09:11

Okei, onpa outoa :O En keksi muuta kuin että nettiyhteys on katkennut tai sitten silloin on ollut Formspreen (lomakekäsittelijän) puolella ollut joku katkos.
— Jenni / ylläpitäjä

Rosalia & Sono
Moikka! Meidän sivusto on muuttamassa niin tulin heittämään uutta linkkiä tänne vieraskirjaan. En jostain syystä saanut lähetettyä muokkaus-pyyntöä? Toivottavasti ei haittaa että jätän tähän vieraskirjaan viestiä.

Mukavaa kesää!

 
Vastattu 23.06.2020 04:14

Linkki on nyt päivitetty! Osaatko sanoa mikä siinä lomakkeessa oli, itse en löytänyt mitään vikaa? Painoitko "En ole robotti" -nappia lomakkeen lähetyksen jälkeen?

Uusilla sivuillanne ei muuten näytä olevan aktiivinen tuo "Linkit/ä" -linkki, eli en löytänyt vastalinkkiämme nyt mistään. Linkitättehän Ensemblen viikon kuluessa :)

Oikein hyvää kesää myös teille!
— Jenni / ylläpitäjä

Nibs
Heippa!

Old West Tales on ilmeisesti poistettu koska viimeisin päivitysmerkintä on yli vuoden takaa. Eikö roolipelien kohdalla kuitenkin kannattaisi huomioida myös pelifoorumin puoli? Pelit kun saattavat olla hyvinkin aktiivisia vaikka kotisivuille ei olisikaan löytynyt uutisia. Useimmilla sivuilla foorumin linkkikin on ihan siinä päävalikossakin niin ei veisi paljon aikaa vilkaista sinne.

Ilmoitanpa Old Westin uudestaan ja yritän muistaa jatkossa päivitysmerkinnät vaikkei mitään suurempaa uutista olisikaan.

Mukavaa kesää sinulle, ja kiitos että jaksat ylläpitää tätä listausta! :)

 
Vastattu 17.06.2019 04:47

Hei! Yritän kyllä aina tutkia myös foorumia, mutta sieltä on todella vaikea päätellä, onko peli tai ylläpitäjä aktiivinen, kun yleensä keskustelualueille tai ylläpitäjän profiilia katsomaan ei ulkopuoliset pääse. :( Joudun näkemään aika ison vaivan tuossa foorumien tutkailuissa, kun roolipelejä on listattuna viitisenkymmentä. Siksi toivonkin oman työni helpottamiseksi, että pääsivuilla yritettäisiin pitää päivitykset ajan tasalla.

Olen siis pahoillani väärästä poistamisesta ja lisään OWT:n takaisin! Hyvää kesää! :)
— Jenni / ylläpitäjä

Hilla
Hei, nyt sain vihdoin linkitettyä!

 
Vastattu 17.12.2018 05:25

Kiitos, lisäsin Naavisemon listalle :)
— Jenni / ylläpitäjä

edellinen [ KIRJOITA ] seuraava |