Listaus: Virtuaalisivut

Listattu: 14 sivua
Uusia: 2 sivua
Epäaktiivisia: 2 sivua

HUOM! Nämä linkit eivät ikävä kyllä toimi uuden suodatusominaisuuden takia, mutta ongelma pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian.
 

 

Cobalt Pokémonhoitola

Rosa & Sono
Avattu 3.3.2014

Listattu 26.6.2017

Cobaltissa pääsee tuttuun tapaan hoitamaan kaiken näköisiä Pokémon-otuksia, mutta erittäinkin monipuolisella tarjonnalla. Pääset toteuttamaan luovuuttasi niin piirrustuksilla kuin myös tarinoita kirjoittamalla. Cobaltin taival on alkanut maaliskuussa 2014 ja onkin siitä saakka pyörinyt netissä. Pyrimme pitämään paikan ilmapiirin rentona ja hoitamisen mahdollisimman helppona ja vaivattomana. Suuri seikkailu odottaa sinua muutaman klikkauksen päässä!

Dragon Age Estate

Raituva
Avattu 30.8.2016

Listattu 18.9.2016

Keskiaikainen ratsastuskoulu vuodesta 1325 tarjoaa paluun ritariajalle! Harjoittele aseiden käyttöä ratsain, koe upeita hevoselämyksiä turnajaisissa, pääse keskiaikaisten hevosten selkään tai juhlista kanssamme markkinoita. Usko pois, emme ole tavanomainen virtuaalinen ratsastuskoulu, kun kauhutunnelma sekä ratkaisematon kirous, joka myllertää kartanon mailla piinaten, ovat aina läsnä.

Elven Lands

Cecilie
Avattu 20.7.2017

Listattu 28.8.2017

Tervetuloa virtuaalitalli Elven Landsiin. Tarhoamme hoitajatoimintaa, vuokrahevosia, yksityisille paikkoja sekä kilpailuttajille oman osionsa. Tallimme on monipuolinen ja kaipaa hoitajia hevosille ja poneillemme. Elven Lands tarjoaa rennon ja erittäin ystävällisen ilmapiirin, johon on helppo samaistua ja liittyä remmiin mukaan.

Felix Felicis

Cassie
Avattu 8.6.2017

Listattu 10.8.2017

Tylypahka-aiheinen tarinankirjoitussivu, jossa on aktiivinen ylläpito. Felicis tarjoaa kattavan valikoiman erilaista tekemistä normaalin tarinankirjoituksen lisäksi, kuten roolipelaamisen, laajat kaupat, chatin, erilaisia tapoja tienata kaljuunoita ja suklaakortteja, tapahtumia sekä läksyjä ja kokeita.

Hajnalka

Darya & Arlin
Avattu 1.6.2008

Listattu 21.6.2012

Lohikäärmeratsastajien kulta-aika on varissut syksyn lehtien tapaan maahan, kadonnut ja lähes kokonaan tuhoutunut. Vain harvat ja valitut tietävät enää lohikäärmeistä, ja vanhat tarinat kiertävät legendoina ja satuina suusta suuhun. Oletko sinä yksi heistä, jotka nostavat vanhan killan uuteen kukoistukseensa?

Huhtalan Yksityistalli (epäaktiivinen)

Iiris
Avattu 1.12.2015

Listattu 7.7.2016
Poistetaan 1.7.2018

Pieni yksityistalli, jonka toimintaan kuuluu myös Welsh-ponien kasvatus ja kilpailujen järjestäminen.

Lehtovaaran Ratsutila

Riri
Avattu 11.11.2017

Listattu 11.12.2017

Lehtovaara on piirretty virtuaalinen harrastetalli. Hoitajatoimintaa, yksityisten majoittamista ja paljon toimintaa idyllisessä maalaisympäristössä virtuaalisessa Suomessa.

Mansikkamäen Ratsutalli (uusi!)

Humutin
Avattu 3.12.2017

Listattu 9.3.2018

Mansikkamäen Ratsutalli, tuo Haukiputaan korpinavetassa sijaitseva pieni puskatalli huokuu maalaishenkeä, hyvää mieltä ja reipasta ratsastelua. Vuodesta 2017 asti toiminut tila tarjoaa monipuolista toimintaa niin hoitajien kuin kisojen muodossa, mahtuupa mukaan vanha kunnon leirikesäkin!

Pohjoistuulen tila (uusi!)

Avra P.
Avattu 30.1.2018

Listattu 12.3.2018

Pohjoistuulen tila on virtuaalitalli, jota ylläpitää Avra Pohjanheimo. Pohjoistuulen suurin toiminta perustuu hevosten hoitajiin, yksityishevosten omistajiin ja tietenkin heidän tarinoihinsa. Pohjoistuulen tilalla järjestetään sivutoimintana myös ratsastustunteja, -valmennuksia ja kilpailuja! Mikäli etsit virtuaalitallia, joka toimii kirjoitettavilla tarinoilla - olet löytänyt oikeaan paikkaan!

Pyökkihovi

Daisy
Avattu 17.9.2017

Listattu 11.12.2017

Pyökkihovi on pieni virtuaalinen yksityistalli maalla, kaupungin läheisyydessä. Suurta lainaa pois maksaaksemme vuokraamme tallipaikkoja kaikille halukkaille, jonka lisäksi järjestämme satunnaisesti kilpailuja ja muita tapahtumia. Meiltä löytyy erinomaiset tilat niin puskailuun kuin tavoitteelliseempaankin harrastukseen.

Sateenkaaritaivas

Ushma
Avattu 1.9.2014

Listattu 24.10.2017

Sateenkaaritaivas on shetlanninlammaskoiria ja bordercollieita kasvattava virtuaalikennel, jossa kuitenkin pyörii myös muun rotuisia koiria päivää piristämässä. Kennel tarjoaa hoitajatoimintaa, eli jokaiselle koiralle etsitään aktiivista ja innostunutta hoitajaa pitämään siitä huolta. Lisäksi kennelissä tarjotaan kasvatus- sekä kisatoimintaa säännöllisesti ja hoitajille järjestetään omaa kilpailutoimintaa ja muita tapahtumia.

Sysälä

Sisla
Avattu 1.6.2015

Listattu 24.11.2015

Sysälä sijaitsee kaukana kaikesta - lähin linja-autopysäkki löytynee noin viiden kilometrin päästä, joten jo siitä tietää saapuneensa unohduksiin painuneeseen paikkaan, jossa eletään vailla tietoa muun maailman touhuista. Rauhaisa arki kuluu pienen hevoskatraan kanssa touhutessa - vesien kantamista ja lannanluontia riittää kaikille Sysälään eksyneille ja voin taata, ettei tekeminen pääse loppumaan. Palkkioksi lupaan unohtumattomia hetkiä hevosten seurassa, vauhdikkaita laukkapätkiä maastossa ja parhaat kokemukset Sysälän maalaismaisemissa.

Tuomirannan tila

Iiris H.
Avattu 13.8.2016

Listattu 16.8.2016

Tuomirannan tila on piirretty pientalli, joka tarjoaa kävijöilleen rentoa toimintaa ympäri vuoden!

Varjolinna (epäaktiivinen)

Varjotar
Avattu 15.4.2017

Listattu 21.5.2017
Poistetaan 27.8.2018

Varjolinna tarjoaa rentoa hoitajatoimintaa, mutta samalla aktiivista harrastamista virtuaalimaailmassa. Kisakeskus tarjoaa myös tallipaikkoja ulkopuolisille ja mahdollistaa heille aktiivisen kilpauran hevostensa kanssa. Pidämme kilpailuita non-stoppina ja valmennuksia sekä tunteja ilmestyy silloin tällöin ylläpitäjän ajan mukaan. Olemme aloittelijapainotteinen, mutta kokeneetkin konkarit saavat ilman muuta liittyä joukkoomme - enemmän kuin mielellään.